StreApp toevoegen

Visie

Je kent het vast wel: ooggetuigen die camerabeelden maken van spraakmakende gebeurtenissen. Een tafereel waarbij de grens tussen goed en fout flinterdun is. Welke gebeurtenis leg je wel vast en welke niet? Maar ook: verleen jij direct hulp of pak jij eerst jouw telefoon om een video of foto te maken? Veel van deze opnames worden verspreid over verschillende social media platforms en kunnen hierdoor lastig terug te vinden zijn. Onze visie is om al deze beelden naar één platform te brengen en ooggetuigen erop te wijzen dat het verlenen van hulp voorgaat op het maken van videobeelden met nieuwswaarde. Het verlenen van hulp en het maken van een nieuwsvideo kan hand in hand gaan, maar wel in de juiste volgorde.

StreApp®

StreApp biedt deze plek. Via ons nieuwsplatform, dat staat voor Stream Applicatie, kun jij 24/7 en overal ter wereld nieuwsvideo’s bekijken en/of zelf plaatsen. Nieuwsvideo’s van bijzondere gebeurtenissen: Live en rauw zoals het leven is, maar wel met oog voor de betrokkenen.

Werking

Ben jij ooggetuige? Ga jij dan direct filmen of waarschuw je eerst de hulpdiensten en verleen je eerste hulp? Dankzij een speciaal hiervoor ingebouwde melding word je erop gewezen dat het verlenen van hulp altijd voor gaat! Wij gaan nieuwsvideo’s koppelen op basis van de locatie waardoor je in één oogopslag alle beschikbare content bij de betreffende gebeurtenis ziet.

StreApp onderscheidt zich van andere nieuwsplatforms omdat wij oog houden voor de personen die betrokken zijn bij heftige gebeurtenissen. Met onze ‘blur’ functie doen wij ons best om hen in bepaalde gevallen zoveel mogelijk automatisch te anonimiseren.

Met onze verzameling van nieuwsvideo’s bieden wij derden, zoals nieuwszenders, de mogelijkheid content rechtstreeks van ons platform te downloaden. Het bedrag wat wij in rekening brengen voor het gebruik van deze content wordt in euro’s of cryptomunten uitbetaald aan de ooggetuige.

In geval van een ernstige gebeurtenis zoals een overstroming of aardbeving helpen wij slachtoffers door de opbrengsten van de verkoop van onze content te koppelen aan een nationale inzamelingsactie of het Rode Kruis.

In de toekomst zullen wij de functie ‘Livestream’ activeren zodat jij altijd en overal live kunt meekijken. Nieuws bekijken terwijl het gebeurt, dat is wat je wilt en mag verwachten.

StreAppReporter™

Wij bieden specialisten de mogelijkheid om een StreAppReporter te worden. Als StreAppReporter krijg je meer functionaliteiten ter beschikking, vallen jouw video’s extra op en ontvang je een hogere vergoeding voor een verkochte nieuwsvideo. Wil jij StreAppReporter worden? Neem dan contact met ons op via info@streapp.com

Ooggetuige? StreApp het!


Voorkom misbruik. Gebruik alleen de officiële StreApp® websites, applicaties, diensten en accounts:

Websites
streapp.com
streapp.io

Google playstore
StreApp

Apple Store
StreApp

Twitter
StreApp

Discord
StreApp

LinkedIn
StreApp

Instagram
StreApp

Diensten
StreAppShop
StreAppAds
StreAppMAX